Calea Dorobanţilor nr. 104, Cluj-Napoca, România
+40-264-430323/+40-264-595815
bjc[at]bjc.ro

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

SĂPTĂMÂNA COPILĂRIEI, ediția a V-a

mai 30 @ 08:00 - iunie 6 @ 20:00

Activități dedicate Zilei Internaționale a Copilului

Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj organizează în perioada 30 mai-6 iunie 2024 o serie de activități dedicate Zilei Internaționale a Copilului (1 iunie).

Evenimentul central îl reprezintă Festivitatea de premiere și vernisajul expoziției cu lucrările premiate la Concursul de desene „EROII CĂRȚILOR CITITE”, care vor avea loc miercuri, 31 mai, de la ora 13.00, în foaierul Sediului Central al bibliotecii. De asemenea, copiii sunt invitați la Filiala „Traian Brad”, la un atelier de lectură și desen pentru copii cu vârsta peste 5 ani, susținut de Dana Ryffel, scriitoare de cărți pentru copii și psiholog, intitulat „Un dar cu DAR motan”. O întâlnire a copiilor cu aceeași scriitoare va avea loc în data de 3 iunie, ora 17:30, la Filiala Grigorescu.

În 3 și 4 iunie 2024, Secția pentru copii organizează trei „Ateliere în Grădina micilor cititori” la care participă copii din instituții de învățământ clujene, în cadrul unui proiect realizat în parteneriat cu Asociația „Prietenii Bibliotecii Județene Cluj”, Anna’s Urban Garden și sponsorizat de Betfair Romania Development SRL

Biblioteca Județeană se alătură și în acest an evenimentelor din comunitate: Zilele Clujului, în Parcul Central „Simion Bărnuțiu”, 30 mai-2 iunie, Festivalul „Hai-Hui printre povești”, organizat de Teatrul de Păpuși „Puck”, în Parcul Feroviarilor, 1-2 iunie, și „Picnic în familie în Parcul Bibliotecii”, organizat de Asociația „Dumbrava Transilvană”, 1 iunie.

Programul activităților este disponibil aici

La mulți ani copiilor de pretutindeni!

Detalii

Începe:
mai 30 @ 08:00
Se termină:
iunie 6 @ 20:00
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:

Organizator

Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj
Email
bjc[at]bjc.ro
Scroll Up