Calea Dorobanţilor nr. 104, Cluj-Napoca, România
+40-264-430323/+40-264-595815
bjc[at]bjc.ro

Întreabă bibliotecarul – Formularul de acces

Formular de acces

*Asteriscul indică informațiile obligatorii

Introduceţi numărul dumneavoastră de telefon, în eventualitatea în care doriţi să fiţi contactat şi pe această cale.
Este necesar să ştim localitatea în care vă aflaţi, pentru a vă putea direcţiona, eventual, către cea mai apropiată bibliotecă.
Este necesar să cunoaştem contextul şi scopul solicitării dumneavoastră de informaţii, pentru a vă putea furniza un răspuns adecvat.
Cererea dumneavoastră va fi analizată de către un bibliotecar, nu de către un calculator; aşadar, folosiţi propoziţii complete şi spuneţi-ne, eventual, şi ce ştiţi deja despre subiectul care vă interesează. Cu cât ne veţi furniza mai multe informaţii, cu atât răspunsul pe care-l veţi primi va fi mai adecvat cererii dumneavoastră.
Uneori, informaţiile solicitate nu sunt disponibile pe Internet, dar este posibil să le găsiţi într-o bibliotecă situată în apropierea dumneavoastră, către care vă putem direcţiona.
Menţionaţi, dacă este cazul, sursa sau sursele deja consultate de dumneavoastră pentru a afla informaţiile care vă sunt necesare. Ne este util să ştim acest lucru, pentru a nu repeta efortul dumneavoastră şi pentru a nu exista riscul să vă recomandăm o sursă pe care aţi consultat-o deja.

Vă mulțumim că apelați la serviciile noastre.

Scroll Up