Calea Dorobanţilor nr. 104, Cluj-Napoca, România
+40-264-430323/+40-264-595815
bjc[at]bjc.ro

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Stop buying. Start swapping! Schimb de cărți și jocuri de societate

aprilie 26 @ 16:00 - 19:00

Vă invităm să participați la noul nostru program „Stop buying, start swapping!” – o ocazie perfectă pentru a-ți reînnoi colecția de cărți și jocuri de societate fără a cheltui un ban!

Lansarea programului, care este un pas către protejarea mediului prin schimbul de cărți și jocuri de societate, va avea loc în data de 26 aprilie 2024, de la ora 16:00 la 19:00, la sediul central al Bibliotecii Județene „Octavian Goga” Cluj, Secția de artă, etajul 5 est.

Scopul programului este facilitarea schimbului de cărți și jocuri de societate între membrii comunității, promovând astfel o alternativă sustenabilă la achiziționarea de produse noi. Prin implicarea în acest program, fiecare participant contribuie la reducerea deșeurilor și la conservarea resurselor naturale.

Acesta este un program gratuit, deschis tuturor membrilor bibliotecii noastre. Fie că ai cărți pe care le-ai citit deja sau jocuri de societate pe care nu le mai folosești, este momentul perfect să le aduci și să le schimbi cu altele noi pentru a-ți îmbogăți colecția. Participanții pot aduce obiectele pe care doresc să le schimbe, pot interacționa și negocia între ei pentru a găsi schimburile perfecte, respectând câteva reguli: numărul de obiecte aduse: max. 10 cărți/ jocuri de societate; starea obiectelor: noi, aproape noi, curate, jocuri complete; participanții trebuie să dețină Permis de intrare la bibliotecă.

Alătură-te nouă astăzi și fii parte din mișcarea pentru un viitor mai verde și mai sustenabil!

Cei interesați se pot înscrie la Secția împrumut pentru adulți sau prin formularul disponibil aici.

Pentru detalii suplimentare se poate consulta Regulamentul programului sau se poate contacta numărul de telefon 0264 430434.

Detalii

Dată:
aprilie 26
Oră:
16:00 - 19:00
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment:

Organizator

Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj
Email
bjc[at]bjc.ro

Loc de desfășurare

Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj, Secția de artă
Calea Dorobanților nr. 104, etajul V est
Cluj-Napoca, Romania
+ Hartă Google
Telefon
+40-264-430323
Scroll Up